Blogging for Itgirls
Det har varit väldigt roligt att testa en ny portal och även att vara med utmaningarna i Itgirls. Jag har givetvis kollat på serien och den var bra (lite väl mycket reklamavbrott för 15 minuter) så det ska bli spännande att följa utvecklingen på modette.se. Så himla roligt att så många har läst min blogg här på Itgirls :) och hoppas att ni också kikat på min andra blogg tillika hemsida för musiken Sadness Theory.

Dubbelbloggandet har väl gått sådär. Just denna portal har färre möjligheter, är en avskalad version av WP, som min andra blogg är också en WP-blogg men där har jag tex möjlighet att uppdatera via WP appen vilket underlättar mycket. Jag vet inte lika mycket om er som på Sadness Theory bloggen, dels för att vi inte hunnit lärt känna varandra, dels för att det inte finns någon information att hämta (statistik) om läsarna. Studierna till datavetare tar mycket tid och är prio ett och dessutom en liten krabat i magen  som jag parallellt håller på att producera!

IMG_20150325_173311

Framförallt ska bloggandet vara roligt och ett sätt för mig att kanalisera min kreativitet. Nu efter terminens slut har visserligen de kreativa idéerna funnits men inte riktigt orken, vi är inne i vecka 38 så inte så mycket tid kvar!

Så nya tider kommer här snart så uppdateringen blir kanske inte bättre men skriv gärna vad ni skulle vilja läsa mer av och vilka ni är.

Har ni kanske också en blogg här som jag ska kika in på? 

Hur tycker du att det fungerat med din Itgirls blogg? Har du bloggat parallellt på 2 portaler?

Vad har ni för sommarplaner?

//

Some thoughs about blogging for this portal as well as for my webpage and blog Sadness Theory . It has been hard to have two blogs at the same time and Itgirls is a simpler WP portal so it gives rather fewer possibilities for example on readers statistics as well as blogging from an app. 

My first priority is my computer science studies and during this time I am also enjoying my first pregnancy. Nowadays, not far from due date, the time is mostly spent on relaxing than doing something productive. So new times for this blog as well.

Let me know what you think, I want to read your blog if you also have one.

What are your experiences from blogging at Itgirls?

What are your summer plans?
It Girls | Missa inte vårens trendigaste webbtvserie.

[…] glädjande nyheter om itgilrs portalen! Som jag skrev i ett tidigare inlägg så är ju itgirls portalen en avskalad version av en WP blogg och det har gjort det svårare att […]

It Girls | Missa inte vårens trendigaste webbtvserie.

[…] jag tidigare skrev så har det inte varit lätt att uppdatera bloggen på itgirls portalen. Och nu med en liten i […]

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like