It at first sight
It at first sight

Dags för den första utmaningen, hur peppad som helst! Så här säger fina Josefin:
ett inlägg där du ska beskriva dig själv och varför man ska följa just dig på dina kanaler...

Vem är jag?

Mitt namn är Kattis och har en hel del intressen bland annat musiken, där jag både skriver och uppträder med min egen musik. Musiken är verkligen min stora passion. Tack vare musiken har jag kommit i kontakt med så mycket annat och lärt mig så mycket på vägen. Till exempel har jag lärt mig fotobehandling, gjort egna webbsidor och även intresserat mig för hållbart mode. Jag bloggar också sen tidigare, se min blogg Sadness Theory!

02-IMG_9463_2

(bild: Magnus Backström) outfit i 70's stil med second hand plagg!

Just nu pluggar jag till programmerare på Datavetenskap i Uppsala, där jag bor. Det är min andra utbildning då jag bestämde mig för att skola om mig. Valet för att bli programmerare var då programmering hade blivit en av mina stora intressen och jag ville fördjupa mig i det.

Jag är också gift sedan ett par år med min fina man Magnus.

3 anledningar för att du ska följa mig på mina kanaler:

  • Jag vill inspirera dig! Som person är jag målmedveten och driftig och försöker tänka att "jag kan!". För tre år sen tog jag ett stort beslut att skola om mig efter att ha jobbat ett tag som samhällsvetare. Det har definitivt varit tufft att vända blad och börja göra något nytt. Under tiden har jag upptäckt att jag är verkligen inte ensam om att göra en sådan resa och det har varit väldigt viktigt för mig att se.  Jag hoppas kunna inspirera dig också att göra det du vill och tänka "jag kan!". The sky is the limit!

  • Jag slår ett slag för hållbarhet och hållbart mode! Vår lilla planet är inte gjord för vårt konsumtionsmönster. Men det är inte så lätt att ändra det heller, samhället är byggt på vår konsumtion. Genom att dela med mig av mina second hand fynd och tips vill jag visa att det går att vara in style med second hand.

  • Mångsidighet - Det finns så många olika ämnen och områden som är intressanta! Tagga #musik #secondhand #fashion #outfit #kultur #mat #hälsosamtmat #programmering #socialamedier ! Roligt när det är gott och blandat, eller hur?


Vad kan hända på mina kanaler?

En cover på Britney Spears Toxic tex på min Youtube kanal:
http://youtu.be/AYKCer-hOOc

En outfit dyker upp på bloggen:

IMG_8298

Instagram måste jag ändå erkänna att det är mycket mat och fika, hoppsan, vad hände med den där mångsidigheten?

instagram_sadnesstheory

Hoppas vi ses och jag vill gärna veta vem du är och vad du är intresserad av!
It at first sight – First challenge! | Sadness Theory

[…] in mitt första bidrag i utmaningen av […]

Magnus

Hurra för dig!

Svar: Tack :-D
kattis

It Girls | Är du Sveriges nästa stilikon?

[…] jag berättade för er i min presentation, så håller jag på att byta bana i mitt yrkesliv genom att studera till datavetare på Uppsala […]

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress